Barion Pixel

rólunk

egyedi tervezésű és különleges kivitelezésű kézműves táskákat álmodunk meg és készítünk az elképzeléseid alapján, fűszerezve a saját ízlésünkkel. a täpe táskák strapabíró bútorszövetből és textilbőrből készülnek, de az újrafelhasználás és újrahasznosítás is nagyon fontos szerepet kap nálunk, hiszen sok esetben megmaradt darabokat használunk fel, esetenként újrahasznosítunk megunt ruhadarabokat vagy kidobásra szánt reklámanyagokat. minden táskánk kézzel és szenvedéllyel készül, limitált darabszámban.

a täpe név a kazettára utal. a kilencvenes évek életünk legmeghatározóbbjai voltak: imádjuk az akkori sokszínűséget, zenéket és filmeket. a kazetta pedig tükrözi az inspirációnkat, az állandó megújulást, az újrafelhasználást és a független kreativitást.

textil bőr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pretium ex urna, ac gravida lacus elementum at. Duis suscipit magna a mi accumsan consectetur. Vivamus vel felis ac ipsum vulputate mollis. Donec vehicula sagittis gravida. Donec mauris odio, pulvinar eget leo quis, iaculis suscipit lorem. Vivamus ligula felis, fermentum vel mattis nec, hendrerit in nunc. Sed lobortis erat eget nulla consectetur, in pharetra ipsum molestie. Aenean consectetur nisi consequat odio pharetra cursus. Duis quis vulputate dolor. Suspendisse eu iaculis nunc, nec laoreet libero.